Om os

Baalrum Catering er et lille catering firma beliggende i hjertet af Fyn. Det ejes af Trine Kjeldsen, som også startede det op for 10 år siden.


Trine var inden da kendt på store dele af Fyn som ”kogekone”, der tog ud til fester og lavede god mad til glæde for gæster og vært. Hun er oprindelig udlært kok.


Trine har stille og roligt bygget et solidt og anerkendt catering firma op, hvor hun har 3 fuldtidsansatte og nogle løst knyttede medarbejdere. Fra starten har det været hendes store passion at lave god og spændende mad, hvor kvaliteten er i højsæde.


Dette er lykkedes for hende igennem alle årene. Trine har hele tiden lagt stor vægt på, at råvarerne skulle være i orden. Hun har altid sat en ære i, at bevare respekten for det traditionelle køkken, men også at forny det det med spændende grøntsager og tilbehør. Ønsker man suppe, steg og is, så får man det og så ved man, at suppen er hjemmelavet og isen ligeså. Ønsker man derimod en buffet, med lidt anderledes retter, så kan Trine helt sikkert komme med gode og velsmagende forslag, hvis det ønskes.


Udover catering har Trine også med stor succes taget kampen op mod den fastfood, som mange børnefamilier tyer til på travle dage. Der er hver aften en børnevenlig ret. Man kan bestille i forvejen, men man kan også komme forbi og hente og der tager ikke meget længere tid end at vente på en burger eller en pizza andre steder.


Udover hverdags og festmaden, så har firmaet også for nylig slået sig an på frokostordninger til områdets virksomheder. Der tilbydes to forskellige retter hver dag. Maden kan afhentes eller vi leverer den ude hos jer. Ring til os og hør nærmere, hvis det har din interesse.


Vi er et firma, der både vægter traditionen og fornyelsen, så hvis du har noget specielt i tankerne, så forhør dig endelig hos os, vi kan helt sikkert finde en løsning, der falder i din smag.


Vi lytter til dig og dine forslag, men er også gerne behjælpelige med ideer, hvis du ønsker det.