Mad til alle lejligheder

Livets store fester kan ikke gøres om! Her skal alt være perfekt, så alle husker tilbage på en fantastisk fest med hyggeligt selskab og god mad.


Især maden er ofte vigtig. Den må for alt i verden ikke kikse og slet ikke netop sådan en dag! Hvis du overlader maden til os, så garanterer vi, at det er i sikre og erfarne hænder. Så kan du koncentrere dig om, at glæde dig til festen, og være frisk og klar, når gæsterne kommer.


Vores motto er ”mad hele livet – mad hele dagen”. Vi er leveringsdygtige i brunch, frokoster, kagebord, aftensmad både buffet og menuer og naturligvis natmad.


Vi laver gerne mad til barnedåben søndag middag, brylluppet om lørdagen og den store, runde fest. Men vi leverer også gerne din aftensmad, når ikke du selv orker at lave det, eller bare hellere vil bruge tiden på familien i stedet for køen i Netto og madlavningen.


                

Hvad skal man så vælge? For nogle kan man ikke holde en god fest uden 3 retter god, gedigen mad, hvor der er rigeligt til alle, mens andre meget hellere vil have eksotisk mad, måske endda spise med pinde!


Derfor er det svært at anbefale noget frem for andet. Det afhænger meget af den enkeltes ønsker.


Vi vil meget gerne holde et uforpligtende møde med jer, hvor vi snakker om jeres forventninger til maden. Det vil være en god ide, hvis I inden overvejer, hvilken prisklasse I forestiller jer og om det er buffet, 3 retter, eksotisk eller andet. Når vi har haft mødet, så udarbejder vi nogle forslag til, hvad vi forestiller os kunne falde i jeres smag. Vi har naturligvis interesse i, at I får en god oplevelse og føler jer i trygge hænder, så I kan koncentrere jer om at glæde jer til den store dag og nyde festen sammen med venner og familie.


Aftensmåltidet er samlingspunktet i mange familier. Her mødes man, snakker dagen igennem og hygger sig. Lad os lave aftensmaden for jer, så har I meget bedre tid til at nå alt det andet, som I gerne vil i hverdagen. Vi laver hver dag sunde, gode hverdags retter, som falder i de fleste smag og til en pris, som man knap selv kan handle ind for.