Firmaets historie

Baalrum Catering har efterhånden 10 år på bagen og er et anerkendt og meget efterspurgt firma, når det skal holdes fester over hele Fyn.


Firmaet indehaver Trine var allerede inden starten et kendt ansigt til fester. Hun er oprindelig uddannet kok, men valgte kokkefaget fra. I stedet valgte hun at arbejde i en børnehave, imens hun brugte sine weekender på at være kogekone over det meste af øen. Hun var meget efterspurgt og kendt for både at levere gedigen, dansk mad, men også med et twist fra spændende grøntsager og eksotiske frugter. Lysten til at arbejde med sit fag fyldte mere og mere og fik igen mod på at prøve det af som fuldtidsarbejde. Da de rigtige lokaler pludselig var ledige slog hun til og skabte Baalrum Catering. Da hun allerede havde et stort netværk indenfor festmad fik hun hurtigt en fast og trofast kundekreds.


De lokaler, som Trine startede i blev hurtigt for små og med hendes ambitioner om, også at skabe en butik, hvor man kunne komme og hente sin aftensmad, var der brug for andre og større lokaler. Da byens kro valgte at lukke og slukke slog Trine til og indrettede køkkenet til et moderne køkken, hvor der laves mad i høj kvalitet. Det er ikke muligt at spise på stedet, men man kan i hverdagene komme forbi og hente et solidt måltid aftensmad, som både mætter, er sundt og tidsbesparende i en travl hverdag. Senest har hun også med stor succes skabt en mulighed for at lokale virksomheder kan få en frokostordning med god og spændende mad til medarbejderne.